Exercitii pentru indemanare, profuldesport.ro împreună cu magazinprofuldesport.ro vă pune la dispoziție un complex de exerciții ce poate fi realizat în timpul orelor de sport online.

Pentru acest set de exercitii pentru indemanare ai nevoie de:

  • jumătatea tăiată unui flacon de 2 litri (partea de jos).
  • trei capace.

Fiecare exercițiu se va lucra de trei ori, fiecare elev având trei capace va rezulta un număr de 9 încercări/exercițiu.

 

Exercitii pentru indemanare – Complex de 10 exerciții

Exercițiul nr. 1

Flaconul tăiat așezat înaintea elevului, brațul drept orientat oblig jos. Elevul încearcă să lase capacele pe rând în flacon (se lucrează cu brațul drept).

Exercițiul nr. 2

Flaconul tăiat așezat înaintea elevului, brațul stâng orientat oblig jos. Elevul încearcă să lase capacele pe rând în flacon (se lucrează cu brațul stâng).

Exercițiul nr. 3

Flaconul tăiat așezat înaintea elevului, brațul drept orientat înainte la înălțimea umărului. Elevul încearcă să lase capacele pe rând în flacon (se lucrează cu brațul drept).

Exercițiul nr. 4

Flaconul tăiat așezat înaintea elevului, brațul stâng orientat înainte la înălțimea umărului. Elevul încearcă să lase capacele pe rând în flacon (se lucrează cu brațul stâng).

Exercitii pentru indemanare - Exercițiul nr. 5

Flaconul tăiat așezat înaintea elevului, brațul drept orientat oblic sus. Elevul încearcă să lase capacele pe rând în flacon (se lucrează cu brațul drept).

Exercițiul nr. 6

Flaconul tăiat așezat înaintea elevului, brațul stâng orientat oblic sus. Elevul încearcă să lase capacele pe rând în flacon (se lucrează cu brațul stâng).

Exercițiul nr. 7

Se așează flaconul jos, elevul execută trei pași înapoi față de flacon. Cu brațul drept se aruncă capacele în flacon cu o mână de jos.

Exercițiul nr. 8

Se așează flaconul jos, elevul execută trei pași înapoi față de flacon. Cu brațul stâng se aruncă capacele în flacon cu o mână de jos.

Exercițiul 9

Se așează flaconul jos, elevul execută trei pași înapoi față de flacon. Cu brațul drept se aruncă capacele în flacon cu o mână de la umăr.

Exercitii pentru indemanareExercițiul 10

Se așează flaconul jos, elevul execută trei pași înapoi față de flacon. Cu brațul stâng se aruncă capacele în flacon cu o mână de la umăr.

 


Dacă vrei să vezi alte articole despre educație fizică online – Click aici.

Cum ți se pare acest complex de exerciții? Ne ajută foarte mult părerea ta. 

Mulțumim anticipat pentru comentariu.