Program antrenament acasa pentru menținerea formei fizice.  Timpul nu îți permite să ajungi la o sală de sport sau să practici exerciții fizice cum ți-ai dori?

Poți să îți realizezi propriul program de exercitii fizice acasa în funcție de timpul pe care îl ai la dispoziție.

Dacă ai nevoie de o mică sursă de inspirație pentru alegerea exercițiilor poți arunca o privire pe următorul articol – Exerciții fizice acasa.

În continuare o să îți prezentăm un program antrenament acasa pentru 3 sau 5 zile. În acest program de exercitii fizice îți vom grupa principalele grupe musculare astfel încât să le poți acoperi pe toate pe parcursul unei săptămâni.

Program antrenament acasă pe 3 zile

Pentru acest program de exercitii fizice pe 3 zile, zilele în care se vor realiza exerciții fizice vor fi:

  • luni;
  • miercuri;
  • vineri.

Antrenament acasa

Program antrenament acasă 3 zile + două zile de alergare 

O altă variantă a programului anterior ar fi ca în zilele libere să se execute 45 de minute de alergare sau de mers susținut în funcție de posibilițățile executantului.

Program antrenament acasa 5 zile

În tabelul de mai jos o variantă de program exercitii fizice acasa unde principalele grupe musculare sunt eșalonate pe durata a cinci zile

Program antrenament acasa

La sfârșit de săptămână se poate completa această variantă de program cu 45 de minute alergare sau mers în funcție de particularitățile individuale.

Grupajele de mai sus sunt orientative, în funcție de particularitățile tale și de rutina zilnică aceste grupaje pot fi modificate.

Indiferent de programul săptămânal pe care îl ai ar trebui să îți faci timp pentru efectuarea exercițiilor fizce (minim trei zile pe săptămână).


Dacă vrei să introduci în programul tău de exercitii fizice, exercitiile cu mingea medicinală avem dedicat un articol cu 25 de exercitii cu mingea medicinală – Click aici.

Dacă ai nevoie de accesorii pentru antrenamentele tale – Click aici.

Urmărește în continuare: